Citroën Sneek

Bent u op zoek naar een Citroën dealer in Sneek? U hoeft niet verder te zoeken. Wij hebben een ruim aanbod met nieuwe en gebruikte Citroën auto's. Daarnaast beschikken wij over veel vakkennis en bieden wij hoge service. In totaal is er bij de Citroën specialist meer dan 50 jaar ervaring. Genoeg redenen om eens een kijkje te nemen bij Stoebo dus!

Wie zijn wij?

Stoebo is ontstaan op 1 juli 1999. Op deze datum werd het in Bolsward bekende garagebedrijf Boontje overgenomen door Stoebo. Het ontstaan van Stoebo zelf was eigenlijk al eerder en was meer als grap dan als een serieus bedrijf. Het begon met twee werknemers en een stagiaire, later een vaste kracht, waarvan er twee nog steeds werkzaam bij ons zijn.

Alles onder één dak bij de Citroën specialist in Sneek

Stoebo is een allround autobedrijf met, naast onze occasions, een professionele werkplaats. Hier kunt u voor vrijwel alles bij ons terecht tegen een zeer gunstig tarief. Wij staan ook voor u klaar voor onder andere de volgende werkzaamheden: betrouwbare APK, airco service, diagnose storingen, reparatie/onderhoud, rem service, schadeherstel, uitlijnen en het monteren van een trekhaak.

Bij Citroën Sneek informeren wij u vooraf over de kosten van de reparaties en onderhoud. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Klaar terwijl u wacht: voor kleine reparaties is het niet nodig om een afspraak met ons te maken. Wanneer het gaat om de vervanging van banden, accu, maar ook voor de controle en verversing van motorolie of koelvloeistof, kunt u direct bij ons terecht.

Neem contact op met Citroën Sneek

Zoek niet verder en neem gauw een kijkje bij Citroën in Sneek. Wij zetten ons zonder problemen voor 100% in. Bel, mail of neem hier contact met ons en wij helpen u graag verder.

Citroën Sneek